Црвено-беле спремне за дерби у Суботици

40

Дерби меч 8. кола Винер Штетише Супер лиге играће се у петак у Суботици када ће одбојкашице Црвене звезде гостовати екипи НИС Спартак.

Обе екипе имају исти број победа и пораза (5-2), бодова (16), али због бољег сет количника Суботичанке заузимају другу, а црвено-беле трећу позицију на табели.

Средњи блокер црвено-белих дама Весна Ђуришић очекује знатно бољу партију свог тима у односу на протекле утакмице.

Желимо да одиграмо једну квалитетну утакмицу у Суботици, да наша игра буде боља него што је то био случај у претходним мечевима и да пробамо да победимо Спартак. Свакако да желимо победу, јер свако игра да би победио – изјавила је искусна одбојкашица Звезде.

Прошле сезоне Црвена звезда је испустила вођство од 2:0 у полуфиналној серији плеј-офа против НИС Спартака, па су Суботичанке преокретом стигле до финала и вицешампионске титуле.

Биће јако тешко јер је то изузетно квалитетна екипа која је прошле године направила доста проблема Звезди. Великим преокретом у полуфиналу плеј-офа су изборили место у финалу, па су тако још прошле године скренуле пажњу на себе. Неће бити нимало лако. Морамо да играмо као права екипа, да играмо сигурније, да смањимо број грешака и једино тако можемо тријумфовати против Спартака – закључила је Весна Ђуришић.

Утакмица 8. кола Винер Штетише Супер лиге између НИС Спартака и Црвене звезде на програму је у петак 4. децембра од 19 часова у Хали спортова Дудова шума у Суботици. Меч ће судити Владимир Симоновић и Анђелко Поповић.

Претходни текстАруновићева број 1 у свету ваздушним пиштољем
Следећи текстКарте за Чукарички у петак и суботу