Јевтић: Да наставимо континуитет добрих игара

25

Одбојкаше Црвене звезде у среду очекује меч осмине финала Купа Србије против Клека Србијешуме у Зрењанину.

Након победе против Рибнице у Краљеву (0:3) протеклог викенда у Винер Штетише Супер лиги, црвено-бели се окрећу најмасовнијем домаћем одбојкашком такмичењу. Ривал је екипа Клек Србијашуме која на почетку суперлигашке сезоне бележи добре резултате.

Клечани су на домаћем паркету одиграли три меча и сва три су решили у своју корист. У првом колу су савладали Раднички са 3:2, потом су победили Спартак из Љига са 3:0, а истим резултатом су славили и против Инђије, тако да црвено-беле очекује тежак задатак.

Либеро Предраг Јевтић очекује да ће црвено-бели прекинути победнички низ Клечана на домаћем паркету.

Клек је стварно добра екипа. До сада су приказали одличне игре, посебно у мечу против Спартака из Љига. Али и нас прате добре игре и добри резултати. Последњих неколико мечева смо одиграли на високом нивоу. Надам се да ћемо исти квалитет показати и у дуелу са Клеком и да ћемо остварити победу и пласман у четвртфинале – изјавио је Јевтић.

Тренер Драган Кобиљски ће моћи да рачуна на комплетан играчки кадар за меч осмине финала Купа Србије.

На јучерашњем тренингу смо били у пуном саставу, добро смо радили и сви смо спремни за дуел у Зрењанину – закључио је Јевтић.

Утакмица осмине финала 51. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша између Клека Србијашуме и Црвене звезде игра су у среду 25. новембра од 18 часова у Кристалној дворани у Зрењанину. Меч ће судити Мирко Јанковић и Зоран Радовановић.

У осталим мечевима осмине финала састају се: Косовска Митровица – Раднички, Ниш – Инђија, Спартак Суботица – Војводина НС семе, Железничар – Рибница, Јединство Стара Пазова – Спартак Љиг, Топлички витезови – Нови Пазар и Млади радник – Партизан.

Претходни текстБожовић: Наше победе не бришу судијске грешке
Следећи текстКарте за меч Звезде и Реала од четвртка у продаји