Очекивања у табору црвено-белих пред Лудогорец

32

Фудбалере Црвене звезде у суботу, 14. новембра, очекује добра провера у виду пријатељске утакмице против шампиона Бугарске, екипе Лудогореца.

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, ову утакмицу види као прилику за многе играче да докажу квалитет.

Мислим да је то за нас добра прилика да одиграмо утакмицу и са мало јачим противником него иначе, у домаћем шампионату. Такође ово је прилика и да играчи који до сада нису имали велику минутажу у првенственим утакмицама, покажу шта могу – открио је део својих замисли Звездин тренер.
Фудбалери Црвене звезде истичу да им значи то што ће имати могућност да снаге одмере са екипом која последњих година игра у Европи.
Овакве утакмице су добра провера за нас. Потребна нам је прилика да одмеримо снаге са иностраним клубовима, да добијемо мало реалнију слику о томе каква је наша игра и где се ми налазимо у односу на Европу. Лудогорец има квалитетну екипу, то је клуб који је редован учесник европских такмичења, тако да је овај меч велики изазов за нас – најавио је Михаило Ристић.
Један од фудбалера који ће добити прилику да заигра је и Ненад Гаврић.
Имамо 14 везаних победа у првенству, али то не значи да нећемо и у овој пријатељској ићи на тријумф, иако играмо против добре екипе, клуба који сваке године игра или у Лиги Шампиона, или у Лиги Европе. Ради се о веома добром противнику који је финансијски стабилан. Опет, Звезда је велико име у свету и ми ћемо сутра показати да знамо да играмо фудбал, иако смо ослабљени – рекао је Гаврић.
Утакмица Лудогорец – Црвена звезда почеће у 16 часова по локалном времену, односно 15 по српском.

Претходни текстМој клуб – Моја вода
Следећи текстРебић: „Права партија у правом тренутку“