Звездаштво у Делта Ситију

41

У четвртак, 5. новембра, одржано је још једно дружење Звездиних фудбалера са навијачима.

Наиме, главни хол тржног центра Делта Сити, већ од 14 часова, одисао је навијачком атмосфером, окићен црвеним и белим балонима у знаку наших боја. На самом почетку, посетиоци су имали прилике да се друже са Луковићем, Павићевићем, Рендулићем, Петковићем, Стојановићем и Анђелковићем. Наши фудбалери су, као и увек, били врло расположени за причу са навијачима, који су масовно пристизали и фотографисали се са својим миљеницима. Након тога, студио за анимацију деце „Чигра“, забављао је наше најмлађе Звездаше. У 18 часова, пристигла је друга група играча. Навијачи су овога пута окупирали Грујића, Ибањеза, Срнића, Доналда, Јовановића, Виеиру и Мбођа.

Ибањез и Доналд били су одушевљени овом акцијом нашег клуба, као и изненађујуће великом посетом навијача, стога су нам пренели своје утиске:

Подршка навијача је најважнија. Они нам дају „ветар у леђа“ и када је добро, а и када нам не иде. А осети се то. Мислим да људи препознају наш рад и оно што показујемо на терену, па сада долазе да се сликају са нама и траже наше аутограме. Нама њихова подршка много значи, а драго ми је што и они могу да добију нешто од нас – рекао је Ибањез.

Мислим да сваки фудбалер игра за своју породицу, за себе, али највише за навијаче. Ми нарочито имамо велику подршку наших навијача, због чега је задовољство играти за Звезду – додао је Доналд.

Делта Сити је, готово читав дан, био у духу нашег клуба, а небројано много навијача допринело је томе да у овом тржном центру данас завлада Звездаштво.

Претходни текстЕвролига, #ProtectHumanity и Звезда
Следећи текстЈасан циљ Звездиних џудиста