Карте за Металац и специјалне акције

34

Циклус узастопних утакмица које Црвена звезда игра на стадиону „Рајко Митић“ завршиће се у суботу, 7. новембра, када ће на нашем стадиону гостовати Металац.

Фудбалери из Горњег Милановца показали су у претходним колима да подижу форму, али сигурно им неће бити лако против лидера шампионата, Црвене звезде, која ће покушати да оствари и 14. узастопну победу у првенству.
Уочи ове утакмице, спремили смо и специјално изненађење за навијаче. Наиме, сви који буду присуствовали евролигашкој утакмици између Црвене звезде и Фенербахчеа, која се игра у петак, 6. новембра у Комбанк Арени, моћи ће да, са појединачном картом са те утакмице, или сезонском картом за утакмице КК Црвена звезда, уђу на западну трибину стадиона „Рајко Митић“ и присуствују утакмици Црвена звезда – Металац!
И то није све! Сви власници сезонских карата ФК Црвена звезда, са собом ће моћи да поведу још једну особу, која ће на утакмицу моћи да уђе бесплатно.
Редовна продаја карата за ову утакмицу почеће у петак, 6. новембра. Благајне нашег стадиона биће отворене од 11 до 16 часова у петак, док ће у суботу, на дан меча, радити од 11 до 19 часова.
Цене су следеће:
Север: 200 рсд;
Исток: 400 рсд;
Запад: 500 рсд;
Вип 1 и Вип 2: 1000 рсд;
Вип Галерија 1500 рсд;
ФК Црвена звезда позива све навијаче да најпре подрже кошаркашки клуб у петак, у изузетно важној утакмици против Фенербахчеа, а потом са улазницама са те утакмице дођу у суботу на стадион „Рајко Митић“ и подрже изабранике Миодрага Божовића у походу на 14. узастопну победу у првенству.
Најбољи фудбал је на Маракани!

Претходни текстМијаиловић: Заштитићемо наше играче
Следећи текстЦрвено-бели Делта Сити!