Веред: Златибор је прелеп!

29

После петка и суботе када су фудбалери Црвене звезде имали по два тренинга дневно, како на терену тако и у теретани, дошао је и први и једини слободан дан на мини-припремама на Златибору.

Као и увек, свако од играча различито проведе време без обавеза, а неки су искористили паузу и још боље се упознали са познатом српском планином.

Златибор је прелепо место, баш сам изненађен и одушевљен. Први пут сам овде и веома ми се допада. С обзиром на то да данас немамо тренинге, одлучио сам да мало прошетам по центру и баш ми је лепо – истиче Звездино крило, Идан Веред и додаје:

Четврти је дан како смо овде и могу вам рећи да одлично радимо, иако нисмо у комплетном саставу. Време нас није баш послужило, често је киша и магла, али без обзира на то, терен на коме тренирамо је одличан и на њему се не примећује да временски услови нису најбољи. Остало је већ све уобичајено када су тренинзи у питању, већ други пут смо на оваквим мини-припремама у току сезоне и све је то уходано и онако како треба да буде.

Фудбалери се у Београд враћају у уторак, 13. октобра, а после померања утакмице са Војводином, прва обавеза биће меч са Радом:

Има још доста да се игра, не само до краја првенства, већ и до краја овог првог дела, до зимске паузе. Први смо, имамо 10 бодова више, али то још ништа не значи. Ми смо максимално фокусирани на сваку утакмицу која следи, а доказ за то је и што ове репрезентативне паузе користимо за припреме и за што боље уигравање за наставак сезоне. Ако наставимо да радимо овако, резултат сигурно неће изостати – закључио је Веред.

Претходни текстЦрвено-беле убедљиве у Лига Купу
Следећи текстПораз Звезде у Загребу