Божовић и Павићевић пред Нови Пазар

40

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, и фудбалер Саво Павићевић, изнели су у петак, 25. септембра, своја очекивања уочи утакмице против Новог Пазара.

Црвена звезда је у доброј форми, серији победа, и навијачи Црвене звезде очекују добру партију својих љубимаца у суботу.
Још један испит је пред нама. Објективно, морамо да побеђујемо, поготово ако играмо на Маракани. Надам се да ће бити доста гледалца јер уз подршку навијача лакше можемо до победе. Сви схватамо да неће бити лако јер Нови Пазар није поклон. Они ће покушати да направе добар резултат овде, али немамо другог избора него да пробамо да победимо и да наставимо серију успешних игара. – рекао је Миодраг Божовић.

Заменик капитена Црвене звезде, Саво Павићевић, поштује противника, али сматра да је Звезда фаворит.

Ми имамо своју рачуницу, а имају је и они. Верују да могу да направе повољан резултат на нашем стадиону, и то је спортски, али наш циљ је јасан, а то су три бода. Желимо да наставимо победнички низ – јасан је Павићевић, који ће утакмицу започети у тандему са Александром Луковићем.

Звезда иза себе има седам везаних победа, и тренер Божовић разуме еуофирију која сестворила, али упозорава да свакој серији дође крај.
Очекујем да негде изгубимо или одиграмо нерешено, јер статистички је немогуће побеђивати сваку утакмицу. Али, не очекујем никакву кризу, јер мислим да ћемо физички бити све бољи и бољи. Без обзира на све, тешко је добити све утакмице, а ми ћемо се, наравно, трудити да низ траје што дуже. Не знам, можда направимо и светски рекорд па будемо без пораза, али морамо бити спремни и на неки нерешен резултат или пораз који нс негде чека. Навијачи Зевзде морају да схвате да је ово првенство потпуно другачијег типа, и да чак ни 15 бодова предности ништа не гарантује. Бодови се на пролеће преполовљују, и свака екипа ће имати своју шансу и на пролеће – упозорава Божовић, и додаје:

Ово је клуб у којем је интерес само победа. А некад ни победа уз лошу игру није успех. Нисам то ја измислио, то је тако одавно у Црвеној звезди. Некад је публика незадовољна и кад победите, а некада је задовољна и ако изгубите али сте дали све од себе. Играчи су свесни да морамо да гледамо само себе, да морамо да побеђујемо, и да је то најбољи рецепт за успех – рекао је Миодраг Божовић.

Претходни текстБуди нова Звездина звезда!
Следећи текстСрбија Опен окупио рекордан број држава учесника