Одлука о изборима и изборна процедура

59

Четврти избори за председника ФК Црвена звезда, од увођења система чланстав у клуб, биће одржани 11. октобра 2015. године.

Одлука о расписивању избора донета је на седници Управног одбора у уторак, 15. септембра.
Овде можете преузети документ одлуке о расписивању избора.

Право да гласају имају сви чланови Црвене звезде који су обновили чланарину, или се учланили, најкасније до 4. августа 2015. године.
Кандидат за председника ФК Црвена звезда може да буде сваки члан клуба којег предложи Управни одбор, или најмање 500 чланова клуба. Члан клуба може да подржи кандидатуру само једног кандидата за председника клуба.
Кандидат за председника клуба мора бити члан клуба најмање годину дана, мора бити угледан члан друштва, познат и поштован у професији којом се бави. Не сме бити осуђиван за кривична дела, и неопходно је да има искуства у руковођењу, односно да је угледан спортиста или спортски радник.
Рок за подношење кандидатура је 6. октобар, 2015. године.
 
Чланови ФК Црвена звезда своје право гласа моћи ће да остваре на бирачком месту на стадиону „Рајко Митић“ (медија центар), или електронским путем. Сви чланови који желе да гласају електронским путем, морају се пријавити служби за чланство ФК Црвена звезда најкасније до 8. октобра 2015. године, до 15 часова.
Резултати избора морају бити објављени најкасније 24 часа од тренутка затварања бирачких места.

Одлуку о расписивању избора и документ о Изборној процедури и правилима кандидовања можете преузети на сајту Фудбалског клуба Црвена звезда.

Претходни текстБојана Миленковић најбољи примач СП за јуниорке
Следећи текстЦрвено-бели брусе форму