Срнић: Много ми је жао што пропуштам Нови Пазар

34

Поново је „дебитовао“ за Црвену звезду у вечитом дербију, а недељу дана касније успео је да упише и свој први гол за Црвену звезду.

Нажалост, Славољуб Срнић неће моћи да наступи на наредној Звездиној утакмици, због црвеног картона који је зарадио у Јагодини. Звездин крилни фудбалер се тешко мири са овом чињеницом.
Колико сам био срећан због поготка, толико ми је тешко што сам добио црвени картон. Мислим да нисам заслужио да будем опоменут код првог жутог картона, јер сам ушао у дуел са противничким играчем. Били смо у борби за лопту и не знам зашто је судија мени показао опомену. Покварио ми је нови почетак у Црвеној звезди и гол којем сам се толико радовао. Следећи меч се игра на нашем стадиону, и сигуран сам да ће бити пуна Маракана, а ја ћу то пропустити – није било лако Срнићу ни да говори.
Он нема дилему да његови саиграчи могу да забележе и осму узастопну победу.
Верујем да ћемо наредног викенда наставити серију победа. Надам се да ћу до краја сезоне одиграти пуно утакмица пред великим бројем наших навијача. Гол бих посветио породици и навијачима, и трудићу се да још вредније тренирам. Извињавам се саиграчима због црвеног картона који сам добио. Показали смо да смо одличан тим, што се најбоље видело када смо имали 10 играча, а успели смо да постигнемо и трећи гол. То морамо показати и у утакмици са Новим Пазаром, на пуној Маракани – јасан је Срнић.

Претходни текстЗвездин фестивал одбојке
Следећи текстШумадија (Аранђеловац) – Црвена звезда 2:3 (1:2)