Доналд: Невероватно!

42

Није српски вечити дерби узалуд проглашен за један од највећих у свету! Томе у прилог говори и податак да се за 149. вечити дерби акредитовало много новинара и фоторепортера из иностранства, а величину једне овакве светковине могу да потврде и странци који су имали прилику да наступају на најјачој утакмици српског фудбала.

Један од њих је и Мичел Доналд, који, након утакмице, није успео да дође до правих речи и изрази осећања.

Невероватно! Још увек сам под великим утиском саме утакмице. Биће ми потребно време како би ми се слегли утисци. Атмосфера на трибинама је била невероватна, и слободно могу да кажем да никад нисам играо пред оваквим навијачима. Носили су нас до победе, и њихов удео у овом тријумфу је огроман – рекао је Доналд.

Холандађнин је и на овој утакмици, у тандему са Грујићем, учинио много на средини терена, где се и водила главна „битка“.

Играли смо добро, читав меч, није нас пореметило ни изједначење у самом финишу полвремена. Увидели смо да смо бољи, и то смо и доказали. Сада више не желим ни о чему да размишљам, желим да уживам у овој победи, а од понедељка се спремамо за наредну утакмицу – рекао је радосни Доналд.

Претходни текстСрнић: Каква утакмица!
Следећи текстБожовић: Наредне утакмице су највећи испит