Станковић: Победа у дербију нека ми буде поклон

18

Бивши фудбалер и најмлађи капитен Црвене звезде у њеној историји, Дејан Станковић, данас је прославио 37. рођендан.

За наш први тим Дејан Станковић је одиграо 114 утакмица и постигао је 38 голова. Дебитовао је 11. фебруара 1995. године, у мечу против ОФК Београда, а освојио је титулу шампиона 1995. године, као и три национална Купа (1995, 1996. и 1997). Памте се многи његови голови, а пре свега они против Кајзерслаутерна али и Партизана.

Поводом његовог рођендана редакција званичног сајта Црвене звезде кратко је попричала са популарним Декијем, а он се поред захвалности наравно осврнуо и на оно што нас сутра очекује на стадиону Рајко Митић:

Хвала вам пуно на честиткама и на жељама да у недељу забележим победу у миланском дербију, први пут као функционер. Наравно ја нама Звездашима пре свега желим да се сутра радујемо после победе над Партизаном и то би ми сигурно био најлепши поклон. Вечити дерби остаје заувек у сећању свим играчима и нешто што се памти читавог живота. Знам да ће млади Звездини фудбалери дати свој максимум и не сумњам да ће учинити све да нас обрадују, зато их не би ништа посебно саветовао. Нека одиграју најбоље што умеју и уз подршку навијача сигурно ће доћи до победе – рекао је најмлађи капитен у историји Црвене звезде.

Деки, нека се твоје речи обистине и још једном срећан ти рођендан!

Претходни текстБожовић и Луковић пред 149. вечити дерби
Следећи текстЗвезда боља од ПАОК-а