Кахриман: Вредело је чекати

38

Одласком Предрага Рајковића, своје место међу стативама Звездиног гола заузео је Дамир Кахриман.

Звездин чувар мреже је успешно обавио свој задатак, јер Црвена звезда и трећи пут заредом није примила гол, а што је још важније, и овог пута је забележила победу, укупно пету у низу.

Била је тешка утакмица. Много нам је било битно да на паузу одемо у добром расположењу. Новим тријумфом и добром игром купили смо себи мир који нам је неопходан како бисмо се добро спремили за дерби. До утакмице са вечитим ривалом, имаћемо времена да будемо са својим породицама а након тога од 4. септембра одлазимо у Терме Чатеж где ћемо уверен сам додатно напредовати, исправити уочене недостаке и потпуно спремни дочекати дерби. На мечу против Младости смо били стрпљиви, знали смо да је квалитет на нашој страни и то се на крају исплатило. Задовољан сам својом партијом. Искусан сам, имам самопоуздања и надам се да ћу током читаве сезоне добро бранити – рекао је Кахриман.

У фудбалу је чудно да чувар мреже са 30 година чека на своју прилику да стане међу стативе.

Нисам одустајао ниједног тренутка. Љубав је чудо. Срећан сам у Београду, међу породицом и пријатељима, а водио сам се и изреком стрпљен-спашен. Увек ми је било у глави да сам члан најбољег клуба у Србији, тако да нисам очајавао. Пред нама је јасан циљ, освајање титуле шампиона и сматрам да смо на правом путу – закључио је Кахриман.

Претходни текстМитровић: Хоћемо пуну халу
Следећи текстСикимић: Деби ми много значи