Катаи: Победа нам је веома значајна

37

Голом Акександра Катаиа у 65. минуту, Црвена звезда је начела храбру и борбену екипу Радника, која је оставила и више него позитиван утисак у мечу против црвено-белих.

Наш фудбалер је добро реаговао, и у маниру великих голгетера затресао мрежу домаћина.

Изгледа да су нижа температура и ветар који је дувао утицали на то да се много лакше крећем и да пружим бољу партију – нашалио се Катаи, и наставио:

Данашња победа додатно добија на значају ако се зна да су конкуренти за освајање првог места одложили своје мечеве, па наша предност конкретно над вечитим ривалом сада износи пет бодова. У само четири дана имали смо два тешка испита, и показали смо да имамо шампионски нерв. Наравно да сам срећан због гола који сам постигао, међутим, то је заслуга целе екипе – резонује Катаи.

Александар игра своју другу сезону у црвено-белом дресу, и зна шта је потребно како би Црвена звезда остварила своје циљеве.

Имамо седам дана да се добро припремимо за наредну утакмицу. Сада је све лакше, дошли смо до даха, нанизали смо три победе, и било би одлично да у следећем колу наставимо низ. Ова победа има велики значај и код наших навијача који су превалили дуг пут да би нас бодрили, али морам да истакнем да ову победу, такође, посвећујем и Марку Николовском, нашем портпаролу који одлази из клуба – рекао је Катаи.

Претходни текстНастић је стигао
Следећи текстКадети Звезде шампиони Србије