Представљен Срђан Плавшић

68

У уторак, 11. августа, Црвена звезда је представила своје ново појачање.

Уговор са црвено-белима потписао је Срђан Плавшић, доскорашњи хитроноги везиста Спартака из Суботице. Плавшића је представио спортски директор Црвене звезде, Блажа Раосављевић.

Данас представљамо Срђана Плавшића, новог играча ФК Црвена звезда. Плавшић је рођен 1995. године. Провео је две сезоне у Челареву одакле је отишао у Спартак из Суботице. Ради се о везном играчу, јако хитром и брзом, и то је профил играча који нама недостаје. Он је репрезентативац, односно члан репрезентације која је постала светски првак, али због повреде није учествовао на првенству – рекао је Раосављевић.

Омалени везиста је, након преговора који су трајали дуго, напокон стигао у жељени клуб.

Велика ми је част што сам данас овде. Црвена звезда је за мене највећи клуб, и жеља ми је била велика да дођем. Драго ми је што су преговори напокон завршени и што потписујем уговор. Даћу све од себе да испуним очекивања. Надам се да ћу, ако све буде у реду са папирима, дебитовати јако брзо, и једва чекам да истрчим на терен – поручио је Плавшић, који је потом појаснио и где највише воли да игра.

Играм све позиције у везном реду. Највише волим полушпица или крило, углавном, офанзивније. Свакако да ће ми пуно помоћи и то што познајем играче из младе репрезентације. Добар сам и са Рајком, Грујом, Вукашином, Луком, да неког не изоставим. Част ми је што сам дошао овде и они ће ми пуно помоћи да се прилагодим – рекао је Плавшић, који ће носити дрес са бројем 17.

Спортски директор Црвене звезде рекао је да овим трансфером прелазни рок за Црвену звезду није завршен, и да ће бити још одлазака и долазака.

Што се тиче Доналда, сада је у питању само папирологија, нема више никаквих препрека. Убрзо ће и он потписати, и у питању је позајмица за ову сезону. До Нове Године ако одигра 60% утакмица и буде све у реду, активираћемо уговор на две године. Вукан Савићевић је отишао у Братиславу на прегледе, ако буде све како треба, прећи ће у Слован – рекао је Раосављевић.

Претходни текстНовитети у Фан зони!
Следећи текстРадоњић: Да се добро спремимо