Ново! „Фан зона“ на западу Маракане!

39

Црвену звезду у петак од 20 часова очекује први овосезонски дуел на стадиону „Рајко Митић“ и то против нишког Радничког у оквиру трећег кола домаћег првенства. Улаз за све навијаче је слободан, а клуб је одлучио да од ове утакмице покрене и Фан зону која ће се налазити испред западне трибине.

Позивамо све Звездаше да већ од 17 часова дођу у црвено-белу зону и уз музику и мноштво активности проведу време до почетка утакмице. Очекује вас много интересантног садржаја, како за наше најмлађе навијаче, али тако и за оне старије.

У Фан зони лако ћете моћи да се учланите у клуб или продужите ваше чланство, и уз то добијете поклон, да попричате и сликате се са неком од многих легенди Црвене звезде, али и са првотимцима нашег клуба. За малишане ће бити организовано бојење лица у црвено-бело, као и фотографисање са позадинама на којима су садашњи фудбалери. Оно што је најважније, сви ће моћи да оставе поруку за играче на посебној табли која ће касније бити спуштена до свлачионице првог тима. Наравно, и за сваку поруку коју оставите, можете очекивати Звездин балон.

Атмосферу ће додатно улепшати и познате навијачке песме, а у самој Фан зони биће могуће купити било који од Звездиних многобројних артикала.

Очекујемо вас у првој црвено-белој Фан зони, у петак од 17 часова испред западне трибине стадиона, а после, наравно, и на самој утакмици против Радничког из Ниша, где ћемо сви бити ветар у леђа нашим момцима до нове победе.

Претходни текстБесплатно на Раднички, сви на Маракану!
Следећи текстЗвезда почиње припреме 10. августа