Кахриман и Ибањез након утакмице

24

Фудбалери Црвене звезде нису задовољни партијом коју су пружили, као ни резултатом. Ипак, у табору нашег тима сматрају да је све под контролом.

 

Дамир Кахриман је вечерас бранио гол Црвене звезде, успешно, јер није вадио лопту из мреже. Кахримана, наравно, то не задовољава, с обзиром да није остварена победа.

Иако нисмо победили, мислим да се није десило ништа страшно. Тек су одиграна два кола, и имамо, срећом, доста времена да подигнемо форму и заиграмо боље. Наш циљ је освајање титуле, и сигурно нећемо одустати од њега. У првом полувремену нисмо изгледали како смо очекивали. У наставку смо створили пар прилика, као, уосталом, и наш противник, међурим, голова није било. Када се све сагледа, нерешен резултат је можда и најреалнији. После два гостовања, следеће недеље коначно играмо на нашем стадиону и пред нашим навијачима, тако да очекујем победу – рекао је Кахриман.

 

Луис Ибањез и на овој утакмици био стална опасност по гол Металца. Својим ударцима и центаршутевима претио је са свих страна, али није имао среће да учествује код гола који би, да је постигнут, Црвеној звезди вероватно донео победу.

Удаљеност је била велика, покушао сам, али лопта није завршила у мрежи. Мало је недостајало, али нисам имао среће. Пре меча сам револтиран изјавио да ћемо убедљиво победити, али јасно је да бих био задовољан и да смо остварили минималан тријумф. Нисмо успели да остваримо циљ и победимо, иако смо имали прилика, посебно у другом полувремену. Очекујем да у свакој наредној утакмици пружимо више, јер су стигли играчи који ће сигурно бити појачања за клуб, али је потребно време да се уиграју. Шта је ту је, окрећемо се наредним утакмицама кроз које ћемо подизати форму, и играти све боље и надам се побеђивати – изјавио је Ибањез.

Претходни текстБожовић: Резултат је реалан
Следећи текстЧовић: Нема понуде за трансфер Калинића