Веред и Матос пред медијима

25

ФК Црвена звезда је у понедељак, 29. јуна, званично представила нова појачања, у Лав Медија центру стадиона „Рајко Митић“. У питању су бразилски нападач Бруно Матос, који је стигао из Новог Пазара и израелски офанзивни везиста и дугогодишњи члан Макабија из Хаифе Идан Веред.

Миодраг Божовић је одлучио да за утакмицу са Каиратом (четвртак, 2. јул) пријави израелског интернационалца, док ће остала појачања, укључујући и Матоса, морати да сачекају пролаз у друго коло квалификација за Лигу Европе како би дебитовали за црвено-беле.
Веред ће у Црвеној звезди носити дрес са бројем 11, док ће Матосу на леђима стајати број 15. Медији су Израелца, због броја на дресу, упоредили са Нејцом Печником и питали да ли ће Веред бити као Нејц.
Биће још бољи, верујемо у то – рекао је спортски директор Блажо Раосављевић, и истакао да су позиције које покривају њих двојица биле ургентне по замислима шефа струке Миодрага Божовића.
Бруно Оливеира де Матос иза себе има годину дана у Новом Пазару, па се пред представницима медија трудио да мало прозбори и на српском језику.
Ја знам мало српски. Знам да кажем Звезда, Маракана, полако… Не знам много, хвала свима. Једва чекам да почну утакмице и да сви играмо добро – рекао је Бразилац.
Веред је истакао да се радује игрању пред навијачима какви су Звездини.
Имао сам један тренинг. Било је добро, морам подигнем ниво физичке спреме. Драго ми је што сам у великом клубу. Спреман сам и узбуђен због тога. Надам се да ћу задовољити навијаче Звезде за које знам да су најбољи – рекао је Веред.

Претходни текстКоктел за шампионе света
Следећи текстЗвезда у четвртом шеширу