Милошевић прелази у бањалучки Борац

159

Никола Милошевић, млади леви бек, који је у минулој сезони пружио запажене партије у црвено-белом дресу каријеру ће наставити у Борцу из Бањалуке.

Јуниорски репрезентативац Србије се већ договорио са новим клубом, где ће играти у регионалној СЕХА лиги и квалификацијама за Лигу шампиона, пошто је Борац претходне сезоне одбранио титулу првака Босне и Херцеговине. Ипак, Милошевић је за Спортски журнал изјавио да одлука о преласку у нову средину није била лака:

Феноменално је било носити црвено-бели дрес, то је било испуњење дечачког сна. Жао ми је што сам отишао, доста сам размишљао о том потезу, али на крају сам морао да се одлучим на њега. Ускоро треба да одем до Бањалуке и званично потпишем уговор, иначе смо се све већ договорили – рекао је 21-годишњи рукометаш.

Милошевић је претходне сезоне за Црвену звезду постигао 50 голова у свим такмичењима и био узданица екипе, а после кратког одмора почеће са индивидуалним тренинзима, како би се средином следећег месеца прикључио екипи Борца на почетку припрема за нову сезону.

Претходни текстПионирке шампионке Србије
Следећи текстСлободан дан, мањи инцидент