Ристић о великом успеху Србије

47

Лука Јовић и Михаило РИстић, иако чланови репрезентације која се овог јутра окитила светским златом, због повреде односно операције, нису били на завршници првенства.

Они су, ипак, редовно из својих соба у Термама Чатеж пратили сваки минут који су њихови другови проводили на терену, и вероватно не постоји неко ко се више радовао овом успеху.
Била је веома тешка утакмица. Бразил је изузетан ривал, вероватно најбољи од свих против којих смо играли на овом светском првенству. Ушли смо у продужетак иако смо дали гол на време, нисам очекивао да ће Бразил онако брзо изједначити, али, ушли смо у продужетак. Макса је у 118. минуту извукао онакав спринт, реаговао онако хладнокрвно у завршници, и не знам шта да кажем… Светски смо шампиони! Не знам шта друго да кажем, од тога боље не може – рекао је Ристић након велике утакмице коју су одиграли његови другови.
Он је истакао да једва чека да их све види када се врате из далеког Новог Зеланда.
Још сам под утиском. Треба их пустити да овај успех прославе на миру. Једва чекам да се врате у Београд, да се и ја вратим, да им честитам људски и да заједно то прославимо – рекао је Ристић.

Претходни текстСрбија је шампион света!
Следећи текстНова победа Звезде у Словенији