Успешно партнерство Црвене звезде и Терми Чатеж

36

У четвртак, 18. јуна, одржана је конференција за медије у Термама Чатеж, и то на новом терену који ће ускоро бити у функцији.

Током пријатног јутра, и паузе током које су фудбалери одмарали (чека их тренинг после подне), под ведрим небом се разговарало о успешној сарадњи коју Црвена звезда и компанија „Терме Чатеж“ имају већ две године, а која ће се на обострано задовољство наставити и у будућности.
Шеф струке Црвене звезде, Миодраг Божовић, по први пут је имао прилику да се увери у квалитет и добру понуду које нуди ово место.

Први пут сам овде, слушао сам до сада о Термама од других тренера, а сад сам се сам уверио колико су добри услови. Љубитељ сам спортског туризма и велика је ствар што се овде та прича развија. Видим да је овај нови терен одличан и радујем се тренинзима на њему који нас чекају следеће сезоне. Поготово је добро то што је терен много близу хотела. То је јако битно за играче којима на припремама досади аутобус. Мој савет је да кренете у израду још једног терена али са вештачком травом – посаветовао је Божовић нашег домаћина.

И нови спортски директор Црвене звезде, Блажа Раосављевић, пун је позитивних утисака.
Захваљујем се дивним људима из Терми на овако дивном пријему. Овим путем бих позвао и друге екипе да дођу овде јер су услови одлични. Нов терен радује, то су знаци да ће бити још и боље у будућности. Позивам друге, поново, да дођу, јер ко оде из Терми у нову сезону, тај осваја титулу – рекао је Раосављевић.
Саво Павићевић је, за разлику од свог тренера. већ навикао на припреме у Словенији.
Сваки пут сам презадовољан након припрема овде, и ја и моји саиграчи. Радујемо се доласку овде јер имамо одличне услове. Ми смо Термама задовљни, а надам се и да сте ви задовољни нама – рекао је Павићевић кроз осмех.
Саветник управе компаније „Терме Чатеж“ за маркетинг, Аленка Погачар, објаснила је и зашто је Црвена звезда веома важан партнер за ову компанију.
Сада се, премијерно, налазимо на новом фудбалском терену у Термама Чатеж, који ће бити у функцији од краја месеца, и то свих 365 дана у години. Изградња је била у плану већ много година, али смо у сарадњи са Звездом тек сад дошли до реализације пројекта. Већ две године смо у сарадњи са легендарном Црвеном звездом. Нови уговор из маја ове године је и унапређен, па ће од следеће године овде бити организовани и омладински кампови – најавила је Аленка Погачар.

Претходни текстДушан Стојсављевић ново појачање Црвене звезде
Следећи текстПоподневни тренинг, па базен