Зоран Рендулић прво појачање Црвене звезде

59

На стадиону „Рајко Митић“ је у понедељак, 15. јуна, представљено прво појачање у летњем прелазном року. Нови фудбалер нашег клуба је Зоран Рендулућ.

Рендулића је представио, од данас, нови спортски директор Црвене звезде, Блажа Раосављевић.

Зорана Рендулића не треба пуно представљати. То је играч који је наступао у Чукаричком претходне сезоне. Он је жеља нашег тренера Миодрага Божовића, велика жеља, јер су имали одличну сарадњу у прошлости. Рендулић има богату каријеру како у домаћем првенству тако и у иностранству. Игра на позицији штопера, висок је 190 центиметара, и рођен је 1984. године.

Зоран Рендулић је потписао двогодишњи уговор са Црвеном звездом.

Прве импресије су да сам дошао у највећи клуб, не само у Србији. Још ми је све ово ново, иако сам дуго играо у иностранству, а и у Чукаричком у претходних шест месеци, мислим да ми је ово најбољи потез у каријери. Мислим да сам у најбољим годинама да направим прави потез и да помогнем Звезди да се освоји титула – рекао је Рендулић, и објаснио због чега је одабрао баш Црвену звезду.

Привукла ме је величина клуба, наравно, али и то што дуго познајем шефа Божовића. Док сам био у Француској, хтео је да ме доведе у Русију. Знам доста играча тако да ми неће требати много да се прилагодим, као и то што знам шта шеф од мене тражи. Не бих се много бавио писањима по новинама, имао сам у срцу жељу која се додатно појачала доласком Божовића – појаснио је Рендулић.

Рендулић ће наредне сезоне носити дрес са бројем „77“.

Познајем све играче добро. Мени је здрава конкуренција пријатна. Играо сам против њих, и надам се да ћу се уклопити брзо, поготово јер има доста искусних играча. Знам где сам дошао, да мора свака утакмица да се победи, и зато је добро да има доста добрих и искуснијих и мадих играча, и надам се да ће се ове године направити добар спој младости и искуства. Прија ми много овај стадион, лепо сам се осећао у финалу Купа, и надам се да ћу се овде осећати још и боље – завршио је Рендулић своје прво обраћање медијима у новом клубу.

На крају, Блажа Раосављевић је говорио и о наредним корацима у прелазном року.

Биће појачања, полако, нећемо да журимо. Сутра крећемо на припреме, и Миодраг Божовић жели да осмотри ситуацију и додатно се упозна са играчима. Нећемо каснити са појачањима, све ће бити урађено на време – рекао је Раосављевић.

Претходни текстЗвезда на састанку са Евролигом
Следећи текстЈош само шест дана…