Гмитровић: Идемо поново на победу

61

Одбојкаши Црвене звезде воде са 1:0 у финалној серији плеј-офа Винер Штетише лиге и у недељу 3. маја ће имати прилику да направе и други брејк против Партизана на њиховом терену.

Црвено-бели су у првом мечу успели да нанесу тек први пораз вечитом ривалу ове сезоне. Два пута су наши одбојкаши губили од Партизана у лигашком делу такмичења, али су остварили тријумф када је то најбитније.

Изабраници Драгана Кобиљског су славили са 2:3, по сетовима 17:25, 25:17, 21:25, 25.20, 13:15 за 115 минута игре.
 
Најефикаснији у редовима Црвене звезде био је коректор Александар Гмитровић са 22 освојена поена.

Као и у претходној утакимици и у овој идемо на победу. Партизан је одлична екипа. Успели смо да остваримо победу у првом мечу и поведемо у серији, тако да ћемо учинити све да направимо исти резултат – рекао је коректор црвено-белих.

Гмитровић сматра да се екипе вечитих ривала веома добро познају и да изненађења у поставама неће бити.

Не верујем да ће стручни штаб Партизана направити неке измене у постави. Познајемо их врло добро, баш као и они нас. Нити можемо ми њих, а не могу ни они нас да изненаде на тактичком и играчком плану – закључио је Гмитровић.

Тренер Црвене звезде Драган Кобиљски моћи ће да рачуна на комплетан играчки кадар. Сви одбојкаши су спремни и максимално концентрисани за наредни меч.

Друга утакмица финалне серије између Партизана и Црвене звезде је на програму у недељу 3. маја од 16,30 часова у дворани СЦ Визура у Београду. Меч ће судити Игор Миљковић и Александар Петровић.

Црвена звезда брани шампионску титулу освојену прошле године, а нови шампион Србије ће постати екипа која прва дође до три победе у серији. Трећа утакмица игра се 7. маја од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац на Бањици када ће Звезда бити домаћин.

Уколико буде било потребно Црвена звезда ће бити домаћин и четврте утакмица која би се играла 10. маја, а евентуална пета утакмица 12. маја у дворани СЦ Визура.

Претходни текстШампионске мајице и качкети у продаји
Следећи текстЛалатовић и Јовић уочи Рада