Јовић: Веровао сам у себе

53

Промашаји у Новом Пазару нису деморалисали младог суперталентованог Луку Јовића.

Напротив нападач црвено-белих на мечу са Борцем из Чачка пружио је одличну партију и постигао два гола.

Веровао сам у себе и нисам ниједног тренутка клонуо. Угледао сам се на ситуације у европском фудбалу, конкретно, Жиру из Арсенала био је главни кривац за испадање од Монака, а читав стадион му је скандирао. Знао сам да могу боље, наравно да ми је било жао због промашаја, али то је фудбал. Надам се да ће бити још голова – рекао је Јовић.

Оно што може да забрине је повреда колена младог фудбалера због које је напустио терен почетком другог полувремена.

Оклизнуо сам се и осетио исти бол као и претходни пут када сам повредио колено. У току сутрашњег дана ћу отићи на снимање и тек тада ће се знати колико је повреда озбиљна. Надам се да није ништа страшно, јер нам следе утакмице које ће решавати првенство – истакао је Лука Јовић, најбољи стрелац Црвене звезде у пролећном делу сезоне.

„Лазовић Дарко, Лазовић Дарко“. Овим речима су Делије подзравиле играча Црвене звезде, који се спремао да изведе најстрожу казну.

Лазовић је затресао мрежу, донео Звезди предност од три гола, али вероватно ће, можда и више од тог гола, памтити скандирање целог стадиона, које је започето са северне трибине.

Како да опишем осећај… Мислим да се до сада нисам лепше осетио. Био сам изненађен, ово заиста нисам очекивао. Хвала навијачима, много ми значи, и свакако да ћу ову утакмицу памтити заувек. Мислим да је то доказ да сам нешто ипак урадио у Црвеној звезди, пре свега понашањем и односом према дресу – рекао је Лазовић, који је уједно био и стрелац трећег гола за Црвену звезду.

Након пораза у Новом Пазару где смо изгубили важне бодове, успели смо да се вратимо на овој утакмици. Постигли смо на време гол и мирно утакмицу привели крају, односно одвели у ток који смо желели. Остаје мала жал због примљеног гола. Честитам Борцу, мом некадашњем клубу, на партији, и желим им пуно среће у наставку сезоне, и да опстану у лиги. Они су много квалитетнији него што то показује табела – закључио је Лазовић.

Претходни текстЛалатовић: Победили смо доброг противника
Следећи текстЗвездина подршка малом Лазару