Лазовић: Труд и посвећеност се исплаћују

35

Дарко Лазовић је потврдио да је овог пролећа у доброј голгетерској форми – постигао је већ трећи гол, и поново Звезди донео три бода.

Након два ефектна гола која је постигао у Јагодини, и пропуштене утакмице у Суботици против Спартака, Лазовић се поново уписао у стрелце.
Након корнера, Лазић ми је одлично асистирао. Ја сам видео празан угао, нациљао сам и срећом, погодио. Испоставило се да је то био и једини гол на утакмици. Драго ми је због гола, наравно, али много ми је драже да смо победили у утакмици која је била много тешка и где су нам сви унапред уписивали три бода. Ништа лакше за противника него када игра растерећено јер су га сви отписали. Напредак је добра екипа, што смо и истицали током недеље, а то су и показали на нашем стадиону – рекао је Лазовић.
Оно што је најважније је то да је Црвена звезда везала и четврту узастопну победу, и да се након претходног викенда примакла првопласираном на табели на само два бода.
Тренирамо напорно, на утакмица се трудимо да пружимо максимум, и увек размишљамо само о првој наредној. То нам се враћа, заостатак се смањио, и може се рећи да поново држимо конце у својим рукама. Наредне недеље неће бити присутно много играча на тренинзима, али након ове паузе морамо тренирати још и јаче како бисмо наставили са серијом победа. Неколико веома тешких гостовања нас очекује, а прво је на реду оно у Новом Пазару. Ипак, верујем у себе и у своје другове – оптимистичан је Лазовић.

Претходни текстПлеј-оф АБА лиге од 14. априла
Следећи текстЦрвено-бели јуре шест голова заостатка