Анђелковић и Рајковић након Напретка

45

Фудбалери Црвене звезде нису импресионирали игром, али и поред тога успели су да остваре и четврту везану победу овог пролећа, и то против Напретка из Крушевца.

Повратник у редове црвено-белих, Душан Анђелковић и голман Предраг Рајковић сложни су у оцени да игра није била сјајна и на нивоу претходних, међутим, оно што је најважније, бодови су остали на Маракани.

Најтеже је победити унапред добијене утакмице. Мислим да прво полувреме нисмо лоше одиграли, иако нисмо створили пуно прилика. Постигли смо погодак на време и слажем се да смо после вођства стали. Настављамо даље, следи нам репрезентативна пауза током које ћемо имати времена да отклонимо пропусте са данашњег сусрета и наставак првенства дочекамо спремни – рекао је Анђелковић.

Када у Црвеној звезди голман понесе епитет једног од најбољих актера меча, јасно је да приказано на терену није било на очекиваном нивоу.

Пише се победа и нова три освојена бода. Јасно је да нисмо одиграли сјајно, међутим све ће се то брзо заборавити. Сигуран сам да ћемо у наставку првенствене трке бити много бољи. Не бих истицао себе у први план, одрадио сам свој посао најбоље што сам умео. Код ситуације један на један повредио сам лакат, још увек осећам бол, али верујем да се не ради о озбиљнијој повреди – рекао је млади чувар мреже који је показао и завидне играчке способности.

Ушао сам можда и непотребно у дриблинг, али испало је све добро. Окрећемо се наредним изазовима. По повратку из националног тима, путујемо на тешко гостовање Новом Пазару. Спремићемо се најбоље што умемо и верујем савладати ривала – констатовао је Рајковић.

Претходни текстЛалатовић: Било је пропуста
Следећи текстПораз црвено-белих на крају лигашког дела