Владица Поповић прославио 80. рођендан

52

Мало је људи који се могу похвалити да су готово цео свој живот провели у Црвеној звезди. Један од њих је Владица Поповић, који је данас напунио 80 година.

У Звездином ресторану на западној трибини стадиона „Рајко Митић“, одржан је коктел поводом овог веома лепог дана за легенду нашег клуба. Владица Поповић је прошао омладинску школу Црвене звезде, и за наш клуб је наступао читавих 12 година, и за то време је освојио четири Tитуле и три Купа. Одиграо је 491 утакмицу за Црвену звезду, што га чини фудбалером који се налази на 7. месту листе фудбалера са највећим бројем наступа.

Владици Поповићу је у своје, и у име ветерана клуба, рођендан честитао Драган Џајић.

Владицу познајем од 1963. године, и није постојала година, месец нити дан да у њему нисте могли да препознате човека који је својим ентузијазмом и својим понашањем давао пример свима нама који смо у то време били млађи. Мени је био капитен, и ја са великим задовољством желим да му честитам рођендан, да му пожелим много здравља. Он је човек који је остварен у сваком погледу. Владице, ја ти у своје име, у име ветерана, и навијача честитам рођендан и желим да још дуго будеш са нама.

Највећи успех у својој тренерској каријери, Владица је постигао 1991. године, када је са својом Црвеном звездом постао првак света. Он се захвалио свима који су дошли и увеличали његов 80. рођендан.

Драги Звездаши, легенде, пријатељи, имао сам ту срећу да будем у вољеном клубу од своје 15. године, и за то време упознам толико људи и стекнем толико пријатеља. Црвеној звезди дугујем све. Сећам се једног тренутка у мојој каријери када ми је Драган Џајић рекао „Владице, пратићу те докле год буде било потребе и могућности“. Поносан сам што имам овакву породицу, и поносан сам што се дошли овде данас да на овај начин обележимо овај дан. Мислим да ћу имати још мало снаге да допринсем Црвеној звезди, као што сам радио целог живота – рекао је Поповић присутнима.

У име првотимаца и стручног штаба, Поповићу је дрес са бројем „80“ уручио капитен Црвене звезде, Предраг Рајковић, који му је том приликом пожелео пуно здравља и све најлепше. Присутни су били и Владимир Петровић Пижон, Зоран Филиповић, као и још многе легенде нашег клуба.

Претходни текстБранко Лазић заштитно лице модне куће „RANCCO“
Следећи текстЗвезда са Мегом на старту Суперлиге