Хелић: Поновити партију из првог меча

23

Одбојкашице Црвене звезде у недељу 15. марта очекује реванш меч четвртфинала плеј-офа Винер Штетише лиге против Железничара у Лајковцу.

Црвено-беле су славиле у првом мечу у „Шумицама“ са максималних 3:0, по сетовима 25:20, 25:18, 25:13, за 71 минут игре.

Адела Хелић очекује да црвено-беле већ у Лајковцу обезбеде пласман у полуфинале плеј-офа.

Надам се да ћемо оправдати улогу фаворита и да ћемо победити и сутра у Лајковцу. Имамо квалитет и мислим да можемо поновити игру из првог меча. Надам се истом исходу – изјавила је Хелићева.

Коректорка Црвене звезде је одиграла одличано и била најефикаснија одбојкасшица у првом мечу када је освојила 21 поен.

Сматрам да можемо да пружимо још једну добру партију јер се налазимо у добром ритму у последњих месец дана, рачунајући утакмице финалног турнира Купа Србије. Све девојке сУ у феноменалној форми. Очекујем пре свега од себе, а и од свих осталих саиграчица, да пружимо свој максимум и да наставимо овај победнички низ – рекла је Адела, а потом је додала:

Након четвртфинала следи пауза од месец дана, па ћемо имати мало времена за предах. Искористићемо паузу да се што боље  спремамо за полуфинале, јер нас по свему судећи очекују дуели са НИС Спартаком – закључила је Хелићева.

Утакмица између Железничара и Црвене звезде игра се у недељу, 15. марта од 19 часова у Хали спортова у Лајковцу. Меч ће судити Мирко Јанковић и Ивана Марковић.

Уколико Црвена звезда оствари тријумф у Лајковцу, на тај начин ће обезбедити пласман у полуфинале плеј-офа где је очекује победник дуела НИС Спартак – Динамо.

Претходни текстТријумф над Галатом као позивница за Барсу
Следећи текстЗвезда гостује Игокеи