Звезда гостује у Крагујевцу

31

После победе над Равеном у првом мечу четвртфинала Купа изазивача, одбојкаше Црвене звезде очекује гостовање Радничком у Крагујевцу у последњем колу Винер Штетише лиге.

Црвено-бели су у среду одиграли сјајан меч против италијанске Равене и савладали их са 3:2. Тако су на најбољи могући начин најавили завршницу сезоне.

Звезда је у првенству везала пет победа, против Ђердапа (3:0), Инђије (0:3), Младог радника (3:1), Новог Пазара (1:3) и Спартака из Љига (3:0). У плеј-оф наши одбојкаши крећу са друге позиције, без обзира на исход утакмица у последњем колу.

Крагујевчанима ће овај меч бити од изузетне важности пошто би победом успели да и дефинитивно да избегну плеј-аут. У претходном колу су савладали Рибницу са 3:2 и налазе се на осмом месту са 17 бодова.

У првом делу сезоне Црвена звезда и Раднички су се састали у „Шумицама“ и тај меч је припао изабраницима Драгана Кобиљског који су славили са максималних 3:0, по сетовима 25:23, 25:21, 25:18.

Утакмица између Радничког и Црвене звезде је на програму у недељу, 8. марта од 17,30 часова у дворани СХ Језеро у Крагујевцу. Меч ће судити Предраг Баланџић и Владимир Цветковић.

Претходни текстНишлије гостују Звезди у незгодном тренутку
Следећи текстБез Лазића и на Металац