Знамо шта ћете радити у суботу у 18 часова

49

…јер прослава Звездиног рођендана не сме се пропустити!

Пролеће је поново закуцало на капије Маракане. Овога пута, за разлику од многих претходних година тек у трећем колу другог дела првенства, Црвена звезда ће имати прилику да у својој кући одигра фудбалску утакмицу. Након ремија и победе на два незгодна гостовања, Црвена звезда са смањеним заостатком покушаће да тријумфује у дербију кола, који се игра у суботу, 7. марта од 18 часова.

У утакмици против Војводине, Црвена звезда ће, уједно, са својим навијачима прославити 70. рођендан! Седам деценија дуга историја овог балканског спортског гиганта, биће обележена великом светковином. А зар може бити другачије? Колико је само живота Црвена звезда из корена променила? За колико лепих успомена, херојских победа, пораза након којих нисмо спуштали главу, тренутака радости, екстазе и еуфорије смо богатији захваљујући најсјајнијој звезди нашег неба? Па чак и у овим временима када је комплетан спорт у Србији у кризи, да ли ико може остати равнодушан када чује да наша Црвена звезда пуни 70 година?

Статистика каже да прву пролећну утакмицу на Маракани, у протекле четири године, просечно испрати око 25.000 навијача. Осим што ће на утакмици протв Војводине бити прослављен рођендан, ово ће истовремено бити и прва утакмица на нашем стадиону откад је променио име. Због тога, овим путем за суботу, 7. март у 18 часова, заказујемо још једно вече за памћење, на стадиону „Рајко Митић“.

Претходни текстЦрвено-беле савладале Раднички у последњем колу
Следећи текстОтворено писмо СОС каналу