Анђелковић: Одличан ритам свих играча

23

Иза Ненада Лалатовића и његових изабраника је још једна победа током припрема у Турској. Црвено-бели су савладали руског премијерлигаша Мордовију у утакмици у којој је Звездин шеф струке користио све играче, распоредивши им минутажу на два полувремена.

Један од искуснијих у нашем клубу, Душан Анђелковић, истиче да је Мордовија само још један тест ка коначном циљу, а то је наставак првенства и прва утакмица у Нишу.

Мислим да можемо бити задовољни. Испуњавамо све циљеве и планове корак по корак. Припремне утакмице служе за уигравање и спровођење тактичких замисли. После Рубина победили смо и Мордовију која је искусна и квалитетна екипа. Било је успона и падова током меча али показали смо велику жељу за победом и дисциплину, па је на крају стигао гол у надокнади времена – каже Анђелковић.

Искусни фудбалер каже да Звездина младост тима неће бити отежавајући фактор на пролеће.

Тим је млад, изузетно млад. Утакмицу против Мордовије је завршило седам играча испод 20 година. Ипак, сви заједно показујемо велику жељу и дисциплину и испуњавамо све захтеве стручног штаба, што је најважније. Уигравамо се из тренинга у тренинг и стичемо рутину која ће бити неопходна кад почне шампионат.

Анђелковић је свакодневно на телефонском контакту са кумом и капитеном Александром Луковићем који ће данас (четвртак, 12. фебруар) бити оперисан од стране доктора Ураве.

Чујем се са Лунетом. Његова повреда је велики пех за тим, највећи могући. Од њега је требало да почиње наша игра а и био је прави командант одбране. Шта да се ради. Сада ћемо морати без њега да испуњавамо циљеве. Чујемо се редовно. Нема сумње да ће реномирани доктор да уради све како треба и да нас Луне чека у јуну на почетку припрема. До тада ћемо покушати да му донесемо и освојимо најлепши поклон за повратак – кроз осмех је рекао Анђелковић.

Претходни текстЛазић: Да покажемо реакцију
Следећи текстКарата нема и неће их ни бити