Киша покварила планове, Рајковић на голу

35

Јак ветар и досадна киша донекле су пореметили планове Ненада Лалатовића у уторак 10. фебруара.

Црвено-бели су уместо одласка на терен, који су домаћини затворили због обилних падавина, јутарњи тренинг одрадили у теретани хотела „Калиста“ подељени у две групе. Најпре су, у нешто лаганијем ритму, вежбали они који ће данас истрчати на мегдан Ростову, да би после њих јачи тренинг имао и остатак екипе.

Екипа од 18,00 часова (по српском времену) на теренима хотела „Сусеси“ игра утакмицу против екипе Ростова, уз наравно услов да се временске прилике поправе, ако остану исте и утакмица је под знаком питања, али домаћини верују да ће време дозволити одигравање меча.

Гол Црвене звезде ће, после неколико мечева паузе, бранити Предраг Рајковић.

Пропустио сам прве три утакмице због повреде кука. Повредио сам се на првом или другом тренингу у Анталији. Мислили смо да је то то лакша повреда, али испоставило се да сам морао да паузирам три-четири дана, али надам се да ћу моћи да играм утакмицу против Ростова – прижељкује Рајковић.

Звездин голман је задовољан досадашњим током припрема, као и партијама које је Црвена звезда пружила против нимало лаких противника.

Презадовољан сам јер радимо феноменално, играли смо добро ове припремне утакмице, компактни смо, стварамо доста шанси, само треба још мало да поправимо реализацију и мислим да ћемо забележити боље резултате у првенству него што су били у јесењем делу – очекивања су Рајковића.

Претходни текстУбедљива победа ватерполисткиња Звезде
Следећи текстЗвезда без навијача у Атини