Јевтић: Верујемо у тријумф против Рибнице

33

Последњи првенствени меч у овој години одбојкаши Црвене звезде ће одиграти у недељу, 21. децембра против Рибнице у „Шумицама“.

Црвено-бели су у одличној серији од седам победа у низу у Винер Штетише лиги, а пред својом публиком не знају за пораз. У последња три кола Звезда је савладала Нови Пазар Јуниор (3:1), Спартак у Љигу (1:3) и Раднички (3:0). Тренутно се налази на другом месту са 24 бода, колико има и водећи Партизан.

Наши одбојкаши су у уторак обезбедили пласман у осмину финала Купа Изазивача пошто су савладали фински Лоиму Раисио са 3:1 у „Шумицама“. И у првом мечу црвено-бели су тријумфовали, а на гостовању је било 2:3 за наш тим.

Рибница се тренутно налази на шестом месту на табели, са четири победе, пет пораза и 11 бодова. У последње време Краљевчани бележе добре резултате. У претходна два кола су играли мечеве у пет сетова. Прво су савладали Раднички са 2:3 у Крагујевцу, а у претходном колу су поштено намучили Партизан (2:3).

Одбојкаши Црвене звезде су ове сезоне већ два пута савладали Рибницу. Први пут у Супер Купу резултатом 3:0, по сетовима 25:17, 25:18 и 25:17, а потом и у првом колу домаћег првенства у Краљеву, такође максималном победом од 0:3, по сетовима 23:25, 17:25, 20:25.

Либеро Црвене звезде Предраг Јевтић верује да наша екипа може доћи до тријумфа.

Потрудићемо се да што боље одиграмо и да завршимо овај део сезоне како смо планирали. Даћемо све од себе да тријумфујемо против Рибнице. После тога нас чека четвртфинале Купа против Ђердапа. Верујемо у победу и у том двомечу и очекујем да наставимо са добрим партијама – истакао је Звездин либеро.

Црвено-бели ни на овом мечу неће моћи да рачунају на коректора Александра Гмитровића.

Сале Гмитровић је још увек повређен. Не знамо кад ће наставити са тренинзима, али смо сви остали спремни и тренирамо пуном паром – констатовао је Јевтић.

Утакмица 10. кола измеђду Црвене звезде и Рибнице је на програму у недељу, 21. децембра од 18 часова у дворани СЦ Шумице у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Ивана Марковић и Горан Градински.

Претходни текстЗвезда у друштву великана
Следећи текстРеал гостује у Београду 2. јануара