Милош Цветковић прво појачање

57

У Лав Медија центру Звездиног стадиона у четвртак, 18. децембра, представљено је и прво појачање нашег клуба.

У питању је Милош Цветковић, досадашњи фудбалер Напретка из Крушевца. Милош је до 2005. године био члан Звездине омладинске школе, али је након тога наставио у Земуну, клубу у којем се задржао све до 2011. године. Наступао је још и за Хајдук из Куле, и већ поменути Напредак, где је сарађивао са садашњим тренером Црвене звезде, Ненадом Лалатовићем.

Цветковић је рођен 6. јануара 1990. године, и игра на позицији десног бека. Са нашим клубом је потписао двогодишњи уговор, и како је и сам истакао, срећан је што се вратио тамо где је и почео.

Драго ми је што сам се вратио у клуб у којем сам и прошао омладинску школу. Велика ми је част што сам данас овде, и пресрећан сам што ћу поново носити дрес Црвене звезде, јер Звезда је наш највећи клуб, са најбољим навијачима, и нисам имао дилему када сам добио позив из клуба. Драго ми је и што ћу поново сарађивати са Ненадом Лалатовићем са којим сам успешно сарађивао у Крушевцу, и захвалио бих се управи која ми је указала поверење, даћу све од себе да га оправдам – рекао је Цветковић, кога су новинари питали за мишљење о Марку Петковићу.

Петковић је сјајан играч, капитен младе репрезентације, познајем га још из периода када је играо у ОФК Београду. Сада је повређен, али вратиће се, и ја му желим да се што пре опорави и поново заигра, мислим да је боље када у тиму постоји јака конкуренција јер она тера сваког играча да пружи више и на терену и на тренинзима – истакао је Цветковић.

Претходни текстБорац славио у хуманитарном мечу у Бањалуци
Следећи текстРадоњић: Борба за друго место