Одбојкаши у недељу против Спартака у Љигу

46

После изузетно тешког пута и гостовања у Финској у оквиру шеснаестине финала Купа изазивача, одбојкаши Црвене звезде се окрећу новим изазовима у Винер Штетише лиги.

У оквиру 8. кола црвено-бели у недељу 7. децембра гостују Спартаку у Љигу, екипи која ове сезоне бележи запажене резултате и налази се на 4. месту на табели.

Одбојкаши Спартака су одлично започели сезону, остварили су три победе у прве три утакмице, а онда су уследила два пораза, од Новог Пазара Јуниор (3:1) и Партизана (0:3). У 6. колу су савладали Раднички (3:1), а на последњем мечу су доживели пораз од Рибнице (3:0).

Највећу претњу по тим Драгана Кобиљског могао би да представља примач Милан Перић, дугогодишњи члан Црвене звезде. Ове године игра у доброј форми, а поред њега ту су и коректор Радосав Дојчиловић и средњи блокер Радиша Стевановић.

Наши одбојкаши желе да наставе победнички низ. Налазе се у сјајној серији од пет тријумфа у Винер Штетише лиги и тренутно заузимају друго место са 18 бодова, једним мање од водећег Партизана.

Од другог кола и пораза од вечитог ривала (3:2), црвено-бели су савладали Војводину НС семе (3:2), Ђердап (0:3), Инђију (3:0), Млади радник (0:3) и Нови Пазар Јуниор (3:1). У међувремену, Звезда се пласирала у шеснаестину финала Купа изазивача где је прошлог четвртка у Финској играла први меч против Лоиму Раисија и славила са 2:3.

Утакмица 8. кола између Спартака и Црвене звезде на програму је у недељу, 7. децембра од 19 часова у дворани ОШ Сава Керковић у Љигу. Правду на овом мечу делиће Борис Коларевић и Зоран Радовановић.

Претходни текстСјајни Мајдов до трећег кола на првом Гран слему
Следећи текстЧовић: Честитке стручном штабу и играчима