Лазић: Очекујем доста голова

21

Фудбалери Црвене звезде у потпуности су посвећени суботњој утакмици против ОФК Београда.

Сви су јединствени у ставу да су Црвеној звезди три бода неопходна, и спремни су да пруже максимум како би ти бодови и били освојени. Један од фудбалера који очекује добру, отворену и динамичну утакмицу је и Дарко Лазић, дефанзивац Црвене звезде.

Спремамо се као и за сваку другу утакмицу, напорно радимо. Анализирамо противника, стручни штаб нас упознаје са њиховим врлинама и манама. Они су млада екипа, форсирају доста младих играча, али су и поред тога пети на табели, што показује да имају квалитет. Лично их нисам много гледао ове сезоне, али сигуран сам да нас очекује добра утакмица – рекао је Лазић.

Звездина „четворка“ сматра да би победа поново вратила позитивну атмосферу.

После два ремија, свакако да је мало пољуљана атмосфера, али ништа специјално, и ништа што се неће у потпуности поправити након прве наредне победе. Такве ствари се у фудбалу дешавају, а ми ћемо дати све од себе и покушаћемо да победимо и тиме да се вратимо на победнички колосек.

Чињеница је да је главни проблем Црвене звезде ове сезоне неефикасност, а нови испит и прилика за бољу реализацију управо је прва наредна утакмица, а овога пута, то је меч са ОФК Београдом.

Мислим да би требало да дође једна утакмица са доста голова. Потребно је да покажемо доста добру игру из које ће се изродити и шансе, и мислим да је време да их искористимо. Следећа утакмица на Маракани ће се играти тек за четири месеца, и надам се да ћемо се на леп начин опростити од навијача када је ова година у питању – рекао је Лазић.

Претходни текстРадоњић: Важан меч, не и одлучујући
Следећи текстЛастом јефтиније на утакмицу Звезде и Нептунаса