Ристић: Кључна утакмица за нас

32

У суботу, 29. новембра, трибине београдске Маракане ће последњи пут у 2014. години бити отворене за навијаче.

У оквиру 14. кола, на највећем српском стадиону састаће се Црвена звезда и ОФК Београд.

Један од најбољих појединаца у црвено-белом дресу у претходних пар кола, Михаило Ристић, ову утакмицу види као прилику за излазак из серије ремија.

Ова утакмица је за нас кључна, јер свакако да би био велики проблем ако бисмо наставили негативан низ. Ипак, мислим, односно сигуран сам да овом утакмицом прекидамо тај низ, и зато једва чекам да почне. Нисам много пратио њихове мечеве, али познајем неке играче из репрезентације. Мислим да имају одличан тим и самим тим очекујем одличну утакмицу. Надам се да ће бити леп амбијент, а три бода су наш императив и верујем да неће изостати – рекао је млади фудбалер.

Два ремија су сигурно оставила трага и на екипу, а Михаило је објаснио и у којој мери.

Наравно да резултати утичу на нас, како позитивни тако и негативни. Увек је све лакше и лепше када се побеђује, међутим, баш када је најтеже, морамо бити јединствени. То и радимо, заједно смо у овоме и изаћи ћемо још јачи. Имамо велики мотив и велику жељу да победимо у суботу – не оставља дилему Ристић.

Претходни пут када су се сусрели Црвена звезда и ОФК Београд, црвено-бели су победили 4:2, и потом прославили титулу.

Можда баш у суботу напокон поново видимо и голеаду, као на тој утакмици, зашто да не. Али, најбитније је да ми постигнемо више голова од противника. До пре шест месеци сам гледао Звезду из Галерије, па и ту утакмицу за титулу. Сада сам на терену, и доприносим тиму. Све се десило јако брзо, можда и пребрзо, али шта је ту је, спреман сам на све шта ме чека – рекао је један од бисера Звездине омладинске школе.

Претходни текстИ Евролига минутом ћутања одаје почаст Марку
Следећи текстЗвезда у осмини финала Купа ЦЕВ