Црвена звезда и „Asics“ продужили сарадњу

76

Одбојкашки клуб Црвена звезда и у наредне три године ће носити спортску опрему „Asics“. У прес центру Спортског друштва Црвена звезда продужена је сарадња са компанијом „Univers Co“ која је главни дистрибутер и представник бренда „Asics“ за Србију.

Ово је за нас један значајан моменат пошто данас продужавамо сарадњу са комапнијом „Univers Co“, која је званични дистрибутер и преставник спортске опреме „Asics“ за Србију. Мислим да смо нашим резултатима у претходне три године оправдали очекивања и то нас обавезује да и у наредне три године будемо још бољи и да изгледамо лепо у опреми „Asics“ као и до сада – рекла је генерални директор ОК Црвена звезда Ана Аврамовић.

Генерални директор компаније „Univers Co“ Драгослав Јоцић истакао је да су врхунски резултати Црвене звезде најбоља реклама за његову компанију.

Настављамо сарадњу на обострано задовољство. Црвена звезда бележи успехе, а самим тим и ми имамо добру рекламу и не би ништа мењали. Веома смо задовољни – изјавио је господин Јоцић.

Спортски директор црвено-белих Ласло Лукач је потом рекао да ће одбојкашице и одбојкаши са поносом носити спортску опрему „Asics“.

Заиста смо поносни што можемо овакву компанију да представљамо и да носимо овако дивну и квалитетну опрему. Мислим да ће наше одбојкашице и одбојкаши и на међународним утакмицама на најбољи начин представљати Црвену звезду, комапнију „Asics“ и Србију – казао је Лукач.

Бренд „Asics“ је избио на треће место по продаји и популарности у свету.

Наша велика жеља је да носимо спортску опрему „Asics“ зато што сматрамо да је права одбојкашка опрема. Можда сам мало субјективна, али мислим да „Asics“ има дугу традицију што се тиче одбојке. Црвена звезда као клуб који прави врхунске резултате с поносом носи „Asics“ и сматрам да ћемо је и убудуће репрезентовати на прави начин – закључила је Ана Аврамовић, а потом је заједно са г. Драгославом Јоцићем потписала уговор.

Након свечаног чина потписивања уговора направљена је заједничка фотографија са одбојкашицама и одбојкашима Црвене звезде.

Претходни текстЦрвено-беле спремне за нови дуел са Камником
Следећи текстУлазнице за Нептунас од уторка у продаји