Лалатовић: Не могу да утичем на крађу

26

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, након ремија са Радничким из Крагујевца, био је разочаран.

Нећу да се бавим спорним ситуацијама, офсајд је био чист, милион посто, и ви сте то боље видели и од мене. Не могу да утичем на крађу. Такође, не могу да замерим мојим играчима да нису хтели, јесу, много су се трудили, са играчем мање смо били много бољи од Радничког, и нападали смо и стварали шансе. Али, ја не могу да уђем у терен и да постигнем гол. Не разумем Раднички и њиховог тренера, који, иако имају играча више, на свом терену не желе да нападну Црвену звезду, да победе, већ се бране, док им тренер тражи да се ваљају по терену, и инсистира од свог голмана да добије жути картон како се не би играло. Ни Звезди а ни Радничком овај бод не значи много. Ја сам био тренер и Пролетера, и Вождовца, и Напретка, и никада нисам тражио од својих играча да не нападају противника, поготово са играчем више. Зато нам је фудбал ту где јесте, и сматрам да је то срамота за тренерску професију – рекао је Лалатовић након утакмице.

Звездини фудбалери су били видно нерасположени након још једне утакмице у којој нису постигли гол.

Голман Предраг Рајковић је један од најзаслужнијих што је и Звездина мрежа на овој утакмици остала нетакнута.

Много тешка утакмица, у којој опет, нажалост, нисмо успели да постигнемо гол, У тренуцима док смо играчки били егал, створили смо мање прилика него у другом олувремену када смо били бројчано слабији. Две пречке су нас онемогућиле да освојимо нова три бода. Сигурно да нисмо задовољни данашњим исходом, дошли смо опет у ситуацију да нам је и наредно коло и сусрет са ОФК Београдом утакмица „сезоне“ коју морамо да добијемо како знамо и умемо – рекао је Рајковић.

Александар Катаи је био играч којем је мало фалило да постигне свој првенац у црвено-белом дресу. Али, лопта није хтела у гол.

Нерешен исход којим нисмо задовљни ни ми играчи, ни стрчни штаб, ни управа. Сигурно да смо могли до победе, нисмо блистали, али смо и поред тога створили неколико прилика. Није тајна да имамо велики проблем са реализацијом, али заиста сматрам да нам је данас недостајало и среће. Морамо да наставимо даље, и да се у преостала два кола „стиснемо“, и покушамо да победимо ОФК Београд и Младост – рекао је Катаи након утакмице.

Претходни текстРеми без голова у Крагујевцу
Следећи текстЧовић о ужасној трагедији у Истанбулу