Звезда гостује у Пожаревцу

52

Само три дана од тешке утакмице против Хапоела у Купу изазивача и напорног пута у Израел, одбојкаше Црвене звезде очекује нови изазов. Црвено-бели ће у суботу у Пожаревцу играти против Младог радника.

Наши одбојкаши су везали три тријумфа у Винер Штетише лиги, против Војводине НС семе (3:2), Ђердапа (0:3) и Инђије (3:0). У међувремену, су се пласирали у четвртфинале Купа Србије пошто су савладали Јадинство у Старој Пазови са 3:0, а одиграли су и двомеч у 2. колу Купа изазивача против Хапоела из Израела. Црвено-бели су и одатле изашли као победници захваљујући победи у Шумицама од 3:0. У Израелу је било 3:2 за домаћина.

Млади радник до сада има два тријумфа у лиги и оба су остварили на свом терену, што потврђује да екипи Драгана Кобиљског неће бити нимало лако. Победили су Нови Пазар јуниор (3:1) и Раднички (3:0), док су једини пораз у Поажервцу доживели од Партизана (0:3) у првом колу. Пожаревљани су доживели и два тесна пораза на гостовањима, од Спартака у Љигу (3:2) и Рибнице у Краљеву (3:2).

Највећу претњу по наш тим чиниће примач Димитрије Пантић и коректор Немања Кочановић који су на протеклим мечевима били најефикаснији појединци у свом тиму.

Црвена звезда увек иде на победу. Играмо на њиховом терену у Пожаревцу и неће нам бити лако. Претходних сезона тешко смо излазили на крај са Младим радником пред њиховом публиком. Квалитетна су екипа, али ако будемо играли на нивоу на ком смо играли у последњих неколико мечева и уз максималан труд можемо да се надамо победи – изјавио је блокер црвено-белих Александар Околић.

Утакмица између Младог радника и Црвене звезде на програму је у суботу, 22. новембра у доврани СЦ Пожаревац са почетком у 19 часова. Меч ће судити Иван Лазаревић и Дарко Савић.

Претходни текстНајбољем гејмеру дрес Луке Митроивћа (ВИДЕО)
Следећи текстЛалатовић и Ракић уочи меча са Радничким