Даме из Јагодине крећу у одбрану Купа Србије

27

Одбојкашице Црвене звезде у уторак крећу у одбрану трофеја освојеног прошле сезоне у Купу Србије.

Изабранице Бранка Ковачевића у осмини финала очекује дуел у Јагодини против истоимене екипе која се такмичи у Првој лиги. Црвено-беле су велики фаворит на овом мечу.

Првенствено треба да будемо концентрисани на нашу игру, што ће утицати и на сам резултат на овом мечу и очекујем победу – кратко је рекла Нина Росић.

Јагодина се после шест кола тренутно налази на претпоследњем, 11. месту на табели Прве лиге са само једним освојеним бодом.

Квалитет противника ми је непознат. То што се налазе на зачељу табеле Прве лиге не мора ништа да значи. Не треба никога потцењивати. Имаће додатни мотив против нас, а игра се само једна утакмица у Купу Србије. У сваком случају ми ћемо дати све од себе да победимо максималним резултатом – истиче либеро Звезде.

Прошле сезоне Црвена звезда је трофеј освојила у Старој Пазови после веома занимљивог финала у коме је савладала Партизан Визуру са 3:2, по сетовима 21:25, 25:22, 25:13, 17:25, 15:13.

Утакмица осмине финала 49. Купа Србије између Јагодине и Црвене звезде на програму је у уторак, 18. новембра од 17 часова у дворани Јаса у Јагодини. Судије на овом сусрету биће Александра Баланџић и Ненад Давидовић.

Претходни текстЗвезда ТВ: Опроштај Дејана Станковића
Следећи текстМарјановић: Гасол је тата за све