Црвено-беле лако савладале Крагуј

61

Одбојкашице Црвене звезде славиле су лагану и очекивану победу над новајлијом у лиги, екипом Крагуја. У утакмици у којој се победник унапред знао, Београђанке су одиграле озбиљно и одговорно, те су без већих проблема потврдиле звање фаворита.


 
Крагујевчанке су се, упркос разлике у  класи, приказале у лепом светлу, одиграле у складу са својим могућностима, али и онолико колико су им наше одбојкашице дозволиле. У убедљиво добијена прва два сета, Бранко Ковачевић пружио је прилику и играчицама са клупе да се истакну.
 
У трећем сету гостујуће играчице су запретиле на старту и после добрих сервиса водиле 10:7 али је Звезда сваку сумњу о завршетку меча у три сета отклонила серијом 8:0 после серије сервиса Аделе Хелић.

Наредног викенда одбојкашице Црвене звезде дочекују обреновачки ТЕНТ.

Црвена звезда – Крагуј 3:0 (25:17, 25:14, 25:17)
Дворана: СЦ „Шумице”. Гледалаца: 100. Судије: Ј. Јовановић (Београд), С. Симић (Обреновац). Трајање меча: 68 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Трнић 3, Поповић 14, Хелић 19, Миленковић 10, Кецман 8, Миловић 2, Росић (либеро), Пушић (либеро), Чанак 2, Брђовић, Букилић 2, Ашоња. Тренер: Бранко Ковачевић.
КРАГУЈ: Павловић 11, Брковић 8, Мачужић 2, Дончић 3, Лекић 2, А. Петровић 3, Милосављевић (либеро), Игњатовић, С. Петровић, Димитријевић, Давинић. Тренер: Драган Мратинковић.

Претходни текстПораз кошаркашица од Радивој Кораћа
Следећи текстУбедљив тријумф црвено-белих