Лалатовић: Прави спектакл

37

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, очекује лепу утакмицу пред пуним трибинама у суботу, 15. новембра.

Очекује нас спектакл, долази нам у госте веома озбиљан тим. Удинезе је члан Серије А, о њима не треба трошити речи, и моји фудбалери имају прилику да одиграју праву европску утакмицу. За мене је свакако најбитнија утакмица која нас чека у Крагујевцу, али ово ће бити велики спектакл, и шансу ће добити играчи који су имали нешто мању минутажу у последње време – рекао је Лалатовић, и признао да му је Станковић испричао некие појединости о тиму из Удина.
Попричао сам са Дејаном, причао ми је о свему, па и о свом тиму. Ми се спремамо да утакмицу одиграмо што боље можемо, јер сигурно ће бити доста гледалаца. Дејан Станковић би требало да уђе у игру током утакмице, и да одигра десетак минута за нас. Таман да се подсети како је то било некада када је својим потезима и головима доносио радост навијачима. Биће то сигурно леп опроштај од црвено-белог дреса.
Присетио се Лалатовић и дана када је са Станковићем проводио највише времена, док су били у млађим категоријама Црвене звезде.
Дејан и ја се знамо од малих ногу, са 7 или 8 година смо заједно почели да тренирамо овде на Маракани. Заједно смо прошли све селекције, били смо увек јако добри другови, и то смо и дан данас. То су свакако била најлепша времена у мојој играчкој каријери, јер то су били наши дечачки дани, тада смо по цео дан проводили овде на стадиону – рекао је Лалатовић.

Претходни текстРадоњић: Корак ближе остварењу сна
Следећи текстЈовић паузира месец дана