Инђија и Крагуј гости црвено-белих у Шумицама

66

Љубитељи одбојке моћи ће да уживају у Шумицама у суобту 15. новембра у мечевима наших одбојкашица и одбојкаша. Ривали црвено-белих биће Крагуј и Инђија.

На паркет ће прво изаћи одбојкаши који у 17 часова и 30 минута дочекују Инђију која је на почетку сезоне остварила запажене резултате. Остварили су три победе, против Новог Пазара (2:3), Радничког (2:3) и Рибнице (3:1), уз један пораз од Спартака из Љига (0:3). Тренутно заузимају 5. место на табели са седам бодова, два мање од Црвене звезде која се налази на 3. месту.

Црвено-бели у овај меч улазе у добром расположењу. На последње три утакмице остварили су три тријумфа са максималних 3:0, против Хапоела у Купу Изазивача, Ђердапа у Винер Штетише лиги и Јединства у Старој Пазови у осмини финала Купа Србије.

Након одбојкаша Црвене звезде на терен ће изаћи и одбојкашице. Оне ће у вечерњем термину од 20 часова угостити екипу Крагуја из Крагујевца.

После четири одиграна кола гошће имају половичан учинак. Оствариле су по две победе и пораза. Савладале су Колубару (3:0) и Раднички Београд (3:1), а изгубиле су од НИС Спартака (3:0) и Железничара (3:1). Заузимају 6. место на табели са шест бодова, једним мање од Црвене звезде која се налази на 5. месту.

Наше одбојкашице се налазе у доброј серији. У претходна два кола оствариле су победе над НИС Спартаком (3:2) и Железничаром у Лајковцу (0:3), а у среду су биле убедљиве против словеначког Калцит Камника (0:3) у првој утакмици шеснаестине финала Купа ЦЕВ.

Утакмицу између Црвене звезде и Инђије која почиње у 17:30 часова судиће Дарко Савић и Светлана Зотовић, док ће меч одбојкашица Црвене звезде и Крагуја судити Јован Јовановић и станислава Симић. Улазнице за ове дуеле коштаће 200 динара и моћи ће да се купе на улазу у дворану СЦ Шумице.

Претходни текстМарко Пантелић о Дејану Станковићу
Следећи текстРадоњић: Корак ближе остварењу сна