Одбојкаши Звезде започињу одбрану Купа Србије

23

Први меч осмине финала јубиларног, 50. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша одиграће се у среду, 12. новембра у Старој Пазови. Наши одбојкаши, у Хали спортова, у Старој Пазови гостујуЈединству од 19 часова.

Црвено-бели бране трофеј који су освајали претходне две сезоне и сада имају укупно дванаест титула у најмасовнијем такмичењу. Изабраници Драгана Кобиљског у доброј атмосфери и форми путују у Стару Пазову. Након неколико тешких утакмица и тријумфа против Војводине НС семе и Ђердапа у домаћем шампионату и максималне победе на почетку такмичења у Купу Изаивача против израелског Хапоела, очекује их дуел против прволигаша.

Одбојкаши Јединства су претходне сезоне наступали у Винер Штетише лиги, али су заузели последње место, па су се преселили у Прву лигу. После пет одиграних кола налазе се на првом месту са свих пет победа и уз Ниш су главни кандидати за пласман у виши ранг.

У осмини финала Купа Србије играће се једна утакмица, а победници ће изборити пласман у четвртфинале. Преосталих седам утакмица осмине финала одиграће се од 25. – 27. новембра.

Претходни текстАрена цела била је црвено-бела (ВИДЕО)
Следећи текстЦрвено-бели у Ријеци јуре минус три