Кецман: Желимо да однесемо бодове из Лајковца

63

Наредни ривал одбојкашицама Црвене звезде биће Железничар који ће наше даме дочекати у новој дворани у Лајковцу у суботу.

Железничар је у нову сезону ушао знатно појачан. У екипу из Лајковца су дошле бивше првотимке Црвене звезде Ивана Нешовић и Тамара Ракић. У прва три кола оствариле су две победе, против Крагуја и НИС Спартака у Суботици. Једини пораз доживеле су у првом колу против Визуре и тренутно се налазе на четвртом месту на табели Винер Штетише лиге.

Црвено-беле су до сада оствариле такође две победе. Уз доста муке савладане су екипе Динама и НИС Спартака после пет сетова. Звезда је у другом колу доживела пораз од Визуре и заузима 6. место са 4 освојена бода.

После утакмице са Спартаком очекује нас још један тежак меч, с обзиром да је Железничар у претходних пар кола, са доласком Иване Нешовић и Тамаре Ракић, показао да може да се супротстави доста јачим екипама него што су они објективно. У сваком случају у меч би требало ући максимално концентрисано и мотивисано јер верујем да ће ти бодови нама много значити, поготово што смо доста утакмица одиграли резултатом 3:2 – истакла је Љубица Кецман, а потом је додала:

Знамо од кога нам прети највећа опасност у њиховом тиму то су сигурно Ивана Нешовић и Тамара Ракић. Спремали смо ове недеље тактику како против њих, доста смо добро радили и најискреније се надам да ћемо успети ту утакмицу да победимо, одиграмо на највишем нивоу и однесемо бодове са врућег терена из Лајковца – закључила је Кецман.

Утакмица између Железничара и Црвене звезде на програму је у суботу, 8. новембра, од 19 часова у Хали спортова у Лајковцу, уз директан пренос на РТС-у. Меч ће судити Томислав Поповић и Александра Баланџић.

Претходни текстЦрвено-бели гостују Железничару у дербију 7. кола
Следећи текстЗвезда ТВ: Звезда – Чука, сви на Маракану