Ракић: Навијачи ће препознати моменат

48

Још четири утакмице ове јесени преостало је фудбалерима Црвене звезде до зимске паузе.

У суботу, Црвена звезда ће одиграти једну од најјачих, против одличне екипе Чукаричког. Црвена звезда увек иде на победу, и тако ће бити и наредног викенда, али победе је увек лакше остварити уз подршку са трибина. Такво мишљење има и Ђорђе Ракић.
Нама би свакако много значила подршка навијача, али и ја често кажем да долазак навијача зависи и од нас, наше игре. Ако пружимо добре партије, то по правилу привлачи и публику. Ја се надам да су маши навијачи осетили тренутак да нам је потребна њихова помоћ, нарочито уочи ове утакмице која нам је можда и најбитнија у овој полусезони, како бисмо задржали прикључак за ривалом, и уз још неки њихов кикс, можда постали и јесењи шампиони. Наш циљ и циљ наших навијача је исти, и ја се надам да подршка неће изостати – изјавио је Ракић, који сматра да је Чукарички најјача екипа од свих које су ове јесени стижу на Маракану.
Чукарички је до сада најјача екипа која нам гостује. Ради се о стварно озбиљној екипи и добро организованом клубу. Очекује нас много тешка утакмица, а уједно и много битна. Евентуалном победом можемо да направимо још један корак напред у трци за насловом јесењег шампиона – резонује Ракић.
Ракић у октобру није био стандардан, углавном због повреда са којима се суочавао. Ипак, у финишу јесењег дела сезоне, треба очекивати и његове квалитетније партије.
Осећам се добро, прошлу утакмицу сам одиграо свих 90 минута и већ се боље осећам. Надам се да ћу почети и против Чукаричког, и да ћу врло брзо неким голом помоћи екипи да забележи победу – рекао је Ракић.

Претходни текстПораз Звезде у Гружу
Следећи текстПеро Антић ће навијати за…