Лазић: Дођите да нас подржите

43

Двомеч са Радом је „архивиран“, и стручни штаб и фудбалери Црвене звезде увелико су се окренули припреми веома важне утакмице против Чукаричког.

Дарко Лазић није био актер утакмице која је одиграна пролетос када је наш тим славио убедљиву победу од 4:1, али ће се сигурно наћи на терену у суботу, и како сам каже, очекује да уз добар приступ Црвена звезда забележи и повољан резултат.

Очекујем тешку утакмицу, јер Чукарички има добру екипу, што показује и њихово четврто место на табели. Верујем да је испред нас лепа утакмица са доста борбе на средини терена, а ми ћемо наравно ићи на победу као и на свакој утакмици. Позивам наше навијаче да нас подрже и у овој утакмици, то ће нам много значити – тврди Лазић.

Након две одигране утакмице против Рада у кратком временском року, Лазић каже да екипа има рецепт за победе.

Не смемо поновити грешке из првог дуела са Радом, када смо одиграли без агресије. Прво полувреме у другој утакмици смо одиграли фантастично, и такву игру треба да понављамо из меча у меч. У другом полувремену смо се несвесно повукли, али сачували смо резултат и забележили битну победу – рекао је Лазић, који је по први пут играо у тандему са Богданом Планићем.

Било ми је, искрено, мало чудно на почетку утакмице, али убрзо сам се навикао. То је и нормално, тренирамо заједно, познајемо се и брзо смо се уклопили.

Лазић је ове сезоне постао стандардан штопер, и иза себе има већ 11 наступа.

Задовљан сам много својим напретком, самим тим што сам изборио своје место поред Саве, а нарочито имајући у виду шта се све дешавало прошле године. Презадовољан сам, и надам се да ћу наставити да напредујем – рекао је Лазић.

Претходни текстЗагревање за Олимпијакос
Следећи текстБудите сведок историје