Лалатовић: Пали смо у другом полувремену

27

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, изнео је своје импресије након пораза у дебитантском дербију на клупи Црвене звезде.

Имамо јако млад тим, тим у којем су данас на оваквој утакмици дебитовали играчи као што су Јовић са 16 година, Ристић са 18. Неискуство се осетило, али то су играчи који су будућност Црвене звезде. Били смо бољи у првом полувремену, нисмо успели да искористимо неке шансе након којих смо могли да водимо 2:0. Партизан је преузео иницијативу у другом полувремену, почели смо да се повлачимо, а њихови нападачи су сјајно освајали лопте. Знали смо да Дринчић има сјајан слободан ударац, али ето, на крају смо примили гол управо након прекида. Честитам им на победи, играли смо против екипе која не зна за пораз, са тимом који је склопљен на брзину услед повреда које су нас задесиле – рекао је Лалатовић, и додао да нема шта да замери Јовићу.
Он има тек 16 година, и пред њим је велика каријера. То се дешава и много искуснијим играчима од њега, и нема шта да му замерим. Радићемо на тренинзима на реализацији, и идемо даље – закључио је Лалатовић.

Претходни текстПораз у дербију
Следећи текстУбедљив пораз кошаркашица у Вршцу