Рачун одблокиран, играчи добили плате

38

После великих проблема кроз које је Црвена звезда пролазила током летњих месеци коначно се ситуација у клубу и организационо поправља доласком на чело нове управе која је решила горуће проблеме у претходном периоду.

Рачун клуба је у претходне две године био блокиран укупно 310 дана, а последњи пут се то десило 10. септембра, када је некадашњи Звездин рукометаш Владимир Ђурић имао потраживања у износу од 10.000 евра. Међутим, агилна управа Црвене звезде полако и то решава, а нови председник клуба Мирко Бутулија је изразио захвалност Ђурићу на разумевању и истакао да су и садашњи играчи црвено-белих добили плате:

Хвала Владимиру што нам је направио уступак да на месец дана одблокира рачун. Исплатили смо целу августовску плату, уз њу и неке заостатке из претходног периода. Када измиримо и септембар ухватићемо ритам – рекао је Бутулија и додао да је клуб уплатио и прву рату дуга према бившим играчима, због чега је владала велика неизвесност да ли ће Звезда уопште добити дозволу за такмичење:

Прва рата је уплаћена. Следећа ће, надам се, бити између 5. и 8. новембра. За сада све иде по плану – изјавио је председник Црвене звезде и напоменуо да ће клуб са постојећим играчким кадром завршити календарску годину, а да ће појачања стићи само ако тренер Ненад Перуничић то буде тражио и то не пре зимског прелазног рока.

Претходни текстПораз одбојкаша у полуфиналу Турнира пријатељства
Следећи текстЗвезди треће место на турниру у Новом Пазару