Деспотовић: Победа циљ и против Спартака

34

Иако је прошао млађе категорије Црвене звезде, Ђорђе Деспотовић није у свом првом „мандату“ дебитовао за црвено-беле.

Ове сезоне, судбина је хтела да ово Звездино дете поново потпише за свој клуб, и дебитује баш против клуба у којем је играо након одласка из Црвене звезде.

Презадовољан сам што сам дебитовао за свој клуб. У Звезди сам био скоро осам година, али испало је тако да сам заобилазним путем дошао до дебија у црвено-белом дресу. Све то ми је пролазило кроз главу и док сам стајао поред аут линије, спреман да закорачим на траву Маракане. Свакако да су ми емоције биле помешане, срећа је била неописива – радо се присетио Деспотовић.

Звездин нападач ће са својим друговима у четвртак отпутовати пут Русије, где ће Црвена звезда у пријатељском мечу одмерити снаге са Спартаком из Москве.

Добро ће нам доћи та утакмица, и у право време, јер је пауза у првенству због играња репрезентација. Биће то добра провера иако нема такмичарски значај, јер ће нам послужити да одржавамо форму. Играћемо пред пуним стадионом, биће добар амбијент и ми се надамо што бољем исходу, и да ћемо се показати у што бољем светлу. Победа нам је, наравно, циљ. Црвеној звезди је победа увек циљ – не оставља дилему Деспотовић.

Претходни текстДарко Бајић ангажовао Бобија Марјановића
Следећи текстСписак путника за Москву